Word deel van onze familie!
Hieronder vind je meer informatie over de Family Groups die vanaf het najaar van start gaan

Jozua Family

Family Time 

In het seizoen 2019 – 2020 gaat Family Time van start. We willen dit jaar investeren in familie zijn, het worden van een hechte familie.

We willen als gemeente gaan voor een cultuur waarin mensen zich thuis voelen, waar je mag zijn wie je bent, waar veiligheid is om te groeien in je relatie met God, waar het gezellig is, waar je je hart kunt delen, waar geen afwijzing is, waar wordt gelachen en waar we om elkaar heen staan in moeilijke momenten.

We zijn ervan overtuigd dat een gemeente niet is bedoeld om elkaar uitsluitend op zondag te ontmoeten. We willen een actieve gemeente zijn, een kerk die relevant is en ertoe doet. Een familie van mensen die door de week betrokken is bij elkaars leven en bouwt aan onderlinge relaties. We willen een gastvrije familie zijn die hartelijk is voor mensen die ernaar verlangen bij onze familie te horen of Jezus nog niet kennen.

Family Groups 

Concreet gaan we vanaf het najaar van 2019 regelmatig met elkaar samenkomen in verschillende leeftijdsgroepen. We noemen deze groepen: ‘’Family Groups’’. In de Family Groups willen we elkaar leren kennen, investeren en betrokken worden bij elkaars leven, samen God ontmoeten, Hem aanbidden en om elkaar heen staan in gebed. De Family Groups zijn ingedeeld in de volgende leeftijdsgroepen: 25-40 jaar, 40-70 jaar en 70+. Mocht je nou net buiten een bepaalde leeftijdsgroep groep vallen, of verwacht je in een bepaalde leeftijdsgroep meer aansluiting te vinden, dan is dit natuurlijk altijd bespreekbaar. Binnenkort volgt er meer informatie hier op de website over wanneer welke Family Group van start gaat en verdere informatie over locaties en tijd. Houd deze website dus de komende weken in de gaten!

Welkom bij onze Familie!