Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Elke zondag om 10:00 uur ben je van harte welkom.

Deze ochtend spreekt Erica Duenk. Erica heeft samen met haar man Henk His Healing Voice opgericht.

Toen Erica een klein meisje was, wilde ze tijdens de dienst op zondag wel eens opstaan en naar de dominee roepen: “Het is waar wat u zegt, maar hoe doe ik het nou?”

Deze vraag van haar hart is uitgegroeid tot een bediening waar mensen leren hoe ze kunnen leven in en vanuit de tegenwoordigheid van God. Ze heeft jarenlange ervaring in het functioneren in de kracht van de Heilige Geest: genezing, profetie en bevrijding. Erica’s kracht ligt erin om mensen te bemoedigen en versterken in hun wandel met Hem. Op een ongedwongen, ontspannen manier leidt ze mensen buiten hun comfortzone, zodat ze God steeds beter leren kennen.

Erica is getrouwd met Henk en ze hebben vier zonen, waarvan er al twee zijn getrouwd. Al hun leven lang wonen ze in het mooie Aalten. Henk werkt meer dan 27 jaar als bulldozermachinist. Daarnaast ondersteunt Henk de bediening van Erica. Hij heeft een innemende humor waarmee hij heel wat harten heeft geraakt en hij geniet enorm van het aanbidden van God.

Naast het leiding geven aan de bediening His Healing Voice, is Erica op meer vlakken actief. Ze is een veelgevraagd spreekster in Nederland. Ook krijgt ze steeds meer bekendheid door het succesvolle televisieprogramma Transparant van Family7. Dit programma presenteert ze samen met Esther Vorsterman van Oijen.

We vinden het leuk als je na de dienst een kopje koffie of thee blijft drinken en om op een ontspannen manier elkaar te ontmoeten. Ook voor de kinderen is er iets lekkers.